Sugaring

Voordelen van sugaring

Body Sugaring is een minder pijnlijk alternatief van ontharen met hars. Suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op. Vroeger werden suikerverbanden veelvuldig gebruikt voor wondverzorging, omdat suiker prachtig desinfecteert. Het Body Sugaring product is overal bruikbaar, ook op het gezicht.

Ingegroeide haren tot het verleden

Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. De haren worden in de natuurlijke haargroeirichting en in zijn geheel verwijderd en breken niet af. Daarom behoren ingegroeide haren tot het verleden. Ook korte en weerbarstige haartjes kunnen worden behandeld; medicijn gebruik en zwangerschap zijn geen belemmering voor ontharen met suiker. De suikerpasta kleeft niet aan de huid, alleen aan de haren, dus de huid wordt niet beschadigd.

Het Sugaring product

De Sugaring pasta is een mengsel van natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen; u hoeft niet bang te zijn voor schadelijke bijwerkingen. De pasta is zelfs eetbaar!

Uw huid na behandeling

Na de behandeling wordt een aan uw huidtype aangepaste nabehandeling gegeven om de huid te verzachten. Na een paar uur kunnen er kleine rode vlekjes op de huid ontstaan. Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit is een natuurlijke reactie, die wordt veroorzaakt wanneer een haar wordt uitgetrokken. Hoe groter de haarwortel en hoe dikker de haar, hoe groter het vlekje. De vlekjes verdwijnen weer snel.

Wat u beter niet kunt doen

24 Uur na de behandeling kunt u beter niet in de zon of onder de zonnebank gaan. Gebruik de eerste 24 uur op onthaarde zones geen irriterende producten, zoals geparfumeerde zeep, deodorant of producten met chemische bestanddelen. De dag voor, van en na de sugarbehandeling mag u thuis geen peeling of scrub gebruiken op de te sugaren zones.

Wanneer kunt u beter geen Body Sugaring kunt doen

Een behandeling is niet aan te bevelen als uw huid door de zon is verbrand, en bij spataderen die bovenop de huid liggen. Tijdens of vlak voor de menstruatieperiode kan uw huid gevoeliger zijn.

Door het filmpje te bekijken krijgt u een beeld hoe de sugaring behandeling in zijn werk gaat.