Behandelingen

BION SKINCARE

Bion heeft producten voor elk huidtype en ieder huidprobleem. Veel producten zijn door hun verfijnde samenstelling en effectiviteit inzetbaar voor verschillende problemen, waardoor de hoeveelheid benodigde producten overzichtelijk blijft.

De producten zijn zo samengesteld dat ze prettig aanvoelen en snel intrekken. Vaak zijn ingrediënten in hun pure, botanische vorm gebruikt, waardoor de producten heerlijk ruiken.

MAKE-Up

Ogen, wenkbrauwen en mond zijn het visitekaartje van het gezicht. 

PEDICURE

Heerlijke verzorgde voeten door een pediucurebehandeling. Hierbij kunnen ook verschillende problemen aan de voet worden opgelost. Denk hierbij aan eelt, likdoorns en ingegroeide nagels. 

SUGARING

Professionele Body Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta. Het systeem werkt perfect voor alle huid- en haartypen, bij mannen en vrouwen.

BRUIDSBEHANDELINGEN EN MAKE-UP

Stralen op de mooiste dag van je leven. 
Kies voor een bruidsarrangement waarbij je huid klaar wordt gemaakt voor de bruiloft met een aantal gelaatsbehandelingen. 

MASSAGES

Ultiem genieten tijdens een heerlijke hotstone massage of een manuele massage. 

VERWIJDERBARE TATTOO'S

Een tattoo die je met een paar behandelingen kan  weg laten laseren. Dit kan door het speciale pigment wat er tijdens het tatoeëren wordt gebruikt. 

SWAROVSKI TANDKRISTAL

Een extra sieraad voor een stralende lach.
Gemakkelijk aan te brengen en gemakkelijk te verwijderen door de tandarts.