MEDIA

RTL4 Lifestyle Experience

Het  RTL4 programma ‘Lifestyle Experience’ was p bezoek bij Balance in Beauty te Nieuwkoop. Tijdens deze aflevering namen ze een kijkje in de wereld van permanente make-up. In dit fragment wordt verteld hoe permanente make-up wordt aangebracht.

Internationale erkenning

In 1992 behaalde ik mijn internationaal erkende ‘Beauty Therapist’ diploma, en vandaag de dag ben ik bestuurslid van CIDESCO Sectie Nederland. Lees in dit krantenartikel uit de krant ‘De Omroeper’ over mijn reis naar geaccrediteerd CIDESCO Instituut.

Ingrid Boekel, Balance in Beauty in nieuw pand

De schoonheidssalon Balance in Beauty van Ingrid Boekel is in juli 2020 open gegaan in een nieuw pand, gelegen aan de Gabriëlstraat 21 te Nieuwkoop. De nieuwe salon bevindt zich op de beneden verdieping van het pand zodat deze ook toegankelijk is voor minder valide mensen.

Sinds 1989 zit Ingrid al in het vak. Zij is haar praktijk begonnen in haar ouderlijk huis met uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen.  Dus toen Ingrid het pand aan de Gabriëlstraat betrok miste zij het uitzicht vanuit haar praktijk waar ze ooit begon. Haar overbuurjongen toentertijd, dé fotograaf van deze omgeving Maarten Koch, wel bekend om zijn mooi natuurfoto’s van prachtige landschappen heeft Ingrid benadert en hij had wel een hele mooie foto voor haar om op een muur te spannen. Echter een verbouwing kost ook niet niets dus had Ingrid het geduld om te gaan sparen. Zij had de foto met een spaarvarken op haar balie staan en het is haar gelukt om het bedrag bij elkaar te sparen van de fooien van de klanten in haar salon. Nu meer dan een jaar later is het zover, sinds afgelopen week heeft Ingrid de foto levensgroot aan de muur hangen. Gekregen van mijn klanten! Super blij samen met Maarten Koch op de foto.

Ingrid heeft zeer ruim 30 jaar ervaring met alle facetten van het beauty en wellnessvak.  Een gezonde huid is de beste bescherming tegen veel huidproblemen. De doelstelling van Ingrid is dan ook de huid weer gezond te maken. Haar filosofie is dat de innerlijke verzorging net zo belangrijk is als de uiterlijke.

Bij Balance in Beauty kunt u terecht voor heel veel behandelingen zoals; gezichtsbehandeling,  lichaamsmassage of hotstone, wenkbrauwen epileren en/of wimpers verven, bruidsbehandelingen en make-up, sugaring, pedicure en niet te vergeten permanente make-up.

Ingrid verheugt zich erop om haar klanten de muur te laten zien. Stuur voor meer info een email naar ingridboekel@balanceinbeauty.net.